新規登録 ログイン
kopenaccu
kopenaccu 投稿 - 2018/03/21 更新 - 2018/03/21 0 Comments 202 Views
good投票
まだこの作品をgoodと言った人はいません
De Accu Asus F450LC http://www.kopenaccu.com/asus-f450lc.html is een nieuw 14-inch-ultrabook gekenmerkt door zijn Ruby Red romp opgenomen metingen en de oorspronkelijke vormgeving. Het ontvangt een configuratie op maat voor kantoor met haar Skylake Core i3, zijn 4 GB van RAM en zijn SSD 128 GB gewijd, niet te vergeten de prachtige scherm Full HD Matt verfijnd grenzen "NanoEdge". "Ook bouwen op een bevredigende connectiviteit voor een prijs van minder dan 550 euro.

ASUS brengt aandacht aan het ontwerp van de PC-X405UA. Naast de rode kleur van dit model wordt gedomineerd door de merk logo zilver, embellishes hij het deksel een unieke grafische print, een gebied waar de palmen tot geborsteld effect en een entourage van de kleuring toetsenbord rusten. De metingen zijn gemiddelde in zijn klasse met een speciale vermelding voor zijn nogal licht gewicht (1.4 kg), handig om te zegevieren in al uw reizen. Bovendien, is de vergadering bevredigend ondanks het gebruik van verschillende kunststoffen te componeren van de romp.

Determinant in deze configuratie, de dedicated SSD zal vergroting van de lichte configuratie van de PC. Accu Asus F450LD http://www.kopenaccu.com/asus-f450ld.html Vergeleken met een standaard harde schijf, geeft deze oplossing een hele nieuwe dimensie aan Windows door te zorgen voor snelle laadtijden, onmiddellijke transfers en een over het geheel genomen meer responsieve omgeving. De overweging is opslagcapaciteit tot bijna nul gereduceerd. Uiteindelijk zul je nauwelijks 80 GB gratis na installatie van de OS/herstel en programma's, het is weinig. Het is verstandig om te zetten naar een externe harde schijf of online opslag voor haar spel bibliotheek.

Het scherm is een ander element van belang, niet alleen omdat het wordt gemarkeerd door een dunne randen (NanoEdge) maar ook omdat hij koos voor een definitie van Full HD (1920 x 1080 px) en een comfortabele anti-reflecterende coating. Accu Asus F450VB http://www.kopenaccu.com/asus-f450vb.html Aan de ene kant, de randen bevorderen onderdompeling door perifere visuele hinder te beperken en anderzijds, de brede definitie kunt u volop genieten van uw inhoud in High Definition met scherpe details. En dan bent u vrijgesteld van de verplichting om te gaan met hinderlijke reflecties.

Dacht voor desktop basisgebruik: de Accu Asus F450VC http://www.kopenaccu.com/asus-f450vc.html is gebouwd rond een Core i3 Skylake lage macht en 4 GB RAM, een basic zonder franje. Gemeenschappelijk gebruik rond het surfen op het Web, werken aan Office of afspelen van video is toegestaan, evenals een beetje foto retoucheren. Namelijk zal dat de lage hoeveelheid RAM-geheugen ondersteund niet toewijzen een heleboel amplitude in multitasking.

Tot slot, de verbinding is uitgerust met alles wat nodig is, drie USB-poorten van standaard formaat, een USB Type-C-poort, een HDMI-uitgang, SD-kaartlezer, een Gigabit Ethernet-poort en een hoofdtelefoonaansluiting. Namelijk zag dat een interne USB 3.0 aanwezig is en dat de Thunderbolt 3 biedt geen ondersteuning voor de USB Type-C, maar dit is niet echt een verrassing de positionering van de prijs van de PC. De nieuwste generaties van Wifi AC en 4.2 Bluetooth modules zijn ook in het menu voor sneller draadloos gegevens uitwisseling.

De Asus PC X405UA-EB716T is momenteel beschikbaar op 549 euro op Nederland. Het rangen gemiddelde in zijn klasse op onze prijsvergelijking maar naast concurrenten modellen aan de meer dwingende prestaties, zelfs als zijn rode kleur uniek in zijn soort is. Merk op dat deze PC ook in wit (Asus PC X405UA-EB715T) en grijs (Asus PC X405UA-EB713T is) in dezelfde configuratie.

Accu Asus P750LB http://www.kopenaccu.com/asus-p750lb.html een nieuw 14-inch-laptop voor algemeen gebruik die wordt weergegeven voor minder dan 650 euro. Het draait onder Windows 10 met een goede hoeveelheid RAM, een lage processorkracht Core i3 Skylake of zelfs geïnformeerd retro chiclet-toetsenbord.

Het heeft een goede hoeveelheid geheugen aanzienlijke 8 GB RAM in multitasking, vooral als haar schouder een processor tonen zijn grenzen onder de veeleisende middelen CPU, Skylake Core i3-6006U software

Dit geeft goede voordelen gemeen gebruiken zoals kantoorautomatisering en surfen op het Internet. Accu Asus P750JB http://www.kopenaccu.com/asus-p750jp.html Deze PC is echter niet ontworpen voor het spel omdat hij wordt missen op een dedicated GPU, vertrouwen grafische behandelingen tot de gezondheidszorg voor de gehuisvest binnen de Core i3, Intel HD 520 oplossing die het mogelijk maakt om naar te kijken, foto's en video's.

Goedkeuring door het scherm van klassieke specificaties en daardoor een 16:9 formaat enkel leningen zelf ook aan video playback met een briljante behandeling die versterkt de kleuren maar is onderworpen aan de reflecties en een definitie van 1366 x 768.
Aandacht wel omdat meestal bij Asus, het type plaat voorgesteld hier anti-schittering.

Aansluitingen aan de zijkant, deze laptop biedt een video-uitgang HDMI praktische gemakkelijk aansluiten op een TV bijvoorbeeld modules Wi - Fi-ac en Bluetooth 4.1 voor verbindingen en communicatie met externe draadloze, een audio-poort of USB 2 compatibel zowel USB 2.0 en USB 3.0, USB 3.0 garanties maakte overdrachten sneller dan USB 2.0 als u een USB 3.0-apparaat aansluit. Wetende dat de standaard 3 x USB, elk om te bepalen is als 2 x USB kan volstaan.

Opslag kant, Asus gekozen voor een harde schijf een standaard van 500 GB is geschikt voor een heleboel bestanden en software.

Wat betreft het chiclet toetsenbord heeft het een systeem van achtergrondverlichting voor de toetsen, leuke feature te onderscheiden correct bij lage omgevingstemperatuur helderheid.
http://www.farmingfunda.com/articles/4957/accu-asus-p750lb
http://blogit.mvlehti.net/kopenaccu/2018/03/21/2950mah-15v-originele-accu-asus-f450ld/
タグ :
[ 編集 ]

0 Comments

Add a comment - 1000文字以内でご入力下さい。HTMLタグは使えません。
コメントを投稿するにはログインして下さい。初めての方は無料のユーザー登録を行って下さい。
ログイン 新規登録