新規登録 ログイン
kopenaccu
kopenaccu 投稿 - 2018/03/31 更新 - 2018/03/31 0 Comments 215 Views
good投票
まだこの作品をgoodと言った人はいません
De Accu Asus P450CC http://www.kopenaccu.com/asus-p450cc.html zet z'n Profiel dun en licht en zijn goede prestatieniveau dienen de nomadische gebruikers. Deze nieuwe 14-inch-ultrabook bekend voor zijn kwaliteit ontwerp een meerjarige basis gearticuleerd rond een Quad Core i7 bevat instellen Lake vernieuwen, 8 GB RAM en een toegewijde 256 GB SSD. Het scherm kiest ondertussen voor een comfortabele mat Full HD IPS met verfijnde randen. Een recente verbinding, een verlicht toetsenbord, een biometrische lezer, alsmede een ruime autonomie zijn ook in het menu voor een prijs van minder dan 1000 euro.

De Asus Zenbook UX410UA-GV410T vindt plaats in een aluminium monocoque (unibody) chassis en keurt het typische Accu Asus P450LA http://www.kopenaccu.com/asus-p450la.html ontwerp met zijn zilveren kleur (Quartz Grey, licht roze) en zijn dekking tekening van concentrische cirkels. Zijn geringe gewicht (1,3 kg) en zijn dun profiel (18,9 mm) hebben geen invloed op de vergadering die kwalitatieve blijft en zelfs belangrijker zal worden tijdens uw reis. Merk ook op de goedkeuring door de achtergrondverlichting (witte) van het toetsenbord waarmee de toetsen gemakkelijk te onderscheiden wanneer omgevingslicht ontbreekt.

Autonomie wordt verwacht om 8 uur met actieve Wifi, een bevredigende surfen op het Web.

ASUS besloten om te wedden zoveel op ontwerp als de uitvoering met zijn Accu Asus P450LAV http://www.kopenaccu.com/asus-p450lav.html , uitgerust met een laatste generatie processor Quad Core i7 Lake vernieuwen laag verbruik instellen. Dankzij hem en de 8 GB RAM voorstanders van hem, hij vliegt over algemeen gebruik huidige (Internet browsen, Microsoft Office, afspelen van video) en geniet van een grote actieradius voor toewijzingen meer veeleisende (advanced Photoshop, videobewerking). En om goede reden, is het zetten op hetzelfde niveau als een Quad Core i5-7300HQ wanneer het volledig functioneert. Voor niets te verwennen, zorgt de RAM in voldoende bedrag voor een vloeistof omgeving in multitasking, wat vermenigvuldigen actieve aanvragen en/of de tabbladen op het web.

De SSD zorgt voor het deel van de opslag en werkt als een prioriteit om de levendigheid en responsiviteit naar Windows 10. Accu Asus P450LB http://www.kopenaccu.com/asus-p450lb.html Het genereert een belangrijke winst in termen van stilte, energiebesparing en betrouwbaarheid in vergelijking met een traditionele harde schijf. Niettemin zijn 256 GB opslagcapaciteit fatsoenlijk niet kan concurreren met de laatste en doet niet archiveren een belangrijke bibliotheek. Goed nieuws echter een opslag van 2,5-inch Bay is gratis binnen het frame, wat installatie van een andere SSD of HDD bovendien toestaan. Namelijk dat de Asus Zenbook 14 staat bekend om zijn "simplicite" onderhoud in vergelijking met andere ultrabooks van markt. "

De voordelen van deze ultrabook omvat een mat Accu Asus P450LC http://www.kopenaccu.com/asus-p450lc.html dat rijke kleuren openbaart en scherpe details. De definitie Full HD (1920 x 1080 px) biedt een scala aan grote schermen zodat u ten volle genieten van uw inhoud in High Definition. Omringd door randen, het biedt ook een indruk versterkt onderdompeling, versterkt door de hoeken van de wijds zicht toegestaan door de IP-adressen. Wat meer is, behandeld Matt plaat barrière reflecties verbonden aan het gebruik van sterke omgevingslicht.

Bij gebrek aan dedicated grafische kaart, de Accu Asus P450LD http://www.kopenaccu.com/asus-p450ld.html zal niet zitten kundig voor voldoen aan de spelers, maar de UHD 620 chip processor ondersteuning doet het werk voor wat van gebruik huidige (lichte grafische behandeling). Geschatte hoogte van een GeForce 920 M, het kan zelfs sommige spelers te lanceren van sommige efficiënte titels in Full HD met een mooie stroom toestaan.

Tot slot, connectiviteit is bevredigend, met vier USB-poorten, twee USB 3.0 en USB Type-C, alsmede op een SD-kaart lezer en een HDMI-uitgang. U kunt eveneens rekenen op de Wifi-AC en Bluetooth 4.0 voor de snelle draadloze overdracht. Er is ook een vingerafdruklezer voor veilige toegang tot uw sessie om uw bedrijfsgegevens te beschermen.

Accu Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Accu Asus P450VC: http://www.kopenaccu.com/asus-p450vc.html

http://kopenaccu.iobloggo.com/42/laptop-accu-asus-p450lb-144v-kopen

http://kopenaccu.centres-sociaux.fr/2018/03/31/accu-asus-k450ve-goede-professionele/

http://kopenaccu.wagomu.id/e58192.html

タグ :
[ 編集 ]

0 Comments

Add a comment - 1000文字以内でご入力下さい。HTMLタグは使えません。
コメントを投稿するにはログインして下さい。初めての方は無料のユーザー登録を行って下さい。
ログイン 新規登録