新規登録 ログイン
kopenaccu
kopenaccu 投稿 - 2018/01/06 更新 - 2018/01/06 0 Comments 196 Views
good投票
まだこの作品をgoodと言った人はいません
Laten we knippen direct naar de Chase: hier bij T3 we denken dat de Accu Asus a31-x401 http://www.kopenaccu.com/asus-a31-x401.html momenteel de beste gaming laptop in de wereld. Als u wilt dat een premie, toekomstbestendige gaming laptop die zowel het uiterlijk en de technische specificaties te doden heeft, dan is de huidige koning van onze beste gaming laptop Koopgids is zeker voor jou.

Met zijn ultra-dunne NVIDIA Max-Q design, Massive benchmark scores (zie hieronder boxout), en scherpe Anti-Glare scherm, de ASUS ROG Zephyrus maakt het spelen van zelfs de meest veeleisende moderne AAA-Games een no-compromis vreugde. Hoeveel van een vreugde? Lees verder voor de details.

Terwijl de specs van de Accu Asus a32-x401 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-x401.html zijn slechts een deel van het verhaal hier, ze zijn indrukwekkend om te aanschouwen. Het systeem komt verpakking een Intel Core i7-7700HQ Quad Core CPU kan werken tot 3,8 GHz, een nVidia GeForce GTX 1080 GPU met 8GB GDDR5X VRAM, 16gb van DDR4 (2, 400 MHz) systeem RAM, een 512GB M. 2 SSD, en een 15,6-inch, Full HD (1, 920x1, 080) Anti-Glare Wide-View paneel met een 120Hz refresh rate en NVIDIA G-Sync.

U krijgt ook een verscheidenheid van havens, met inbegrip van een Thunderbolt 3 (USB type-C), en een HD-webcam. Totaal gewicht berust op een zeer draagbare 2,2 kg (4,85 pond), terwijl de Zephyrus ' totale afmetingen komen in op een ultra-dunne 14,9 x 10,3 x 0.66-0.7 inch (W x D x H).

En het is echt die dimensies die beginnen te vertellen u het volledige verhaal van de Accu Asus a41-x401 http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x401.html , als de specs op hun eigen geworden minder opmerkelijk wanneer u het ontwerp en de vorm-factor uit de vergelijking te verwijderen. De waarheid is dat Asus heeft weten te knijpen al die high-end componenten in een ongelooflijk gestroomlijnd en aantrekkelijk geval, met nvidia's Max-Q-Tech waardoor kerncomponenten te worden tot drie keer dunner dan ooit tevoren.

En die dunheid zorgt voor een ongelooflijk modern en stijlvol design. De Zephyrus is cool om aan te raken, dankzij een weelderige vierkante-off metalen chassis, en ziet er prachtig ingetogen en stijlvol dankzij een volledig zwarte exterieur met koper hoogtepunten. De geborsteld aluminium-stijl scherm deksel ook net straalt kwaliteit en, voor een keer, een maker niet ruïneren hun systeem deksel door spatten hun naam helemaal over. Hier in plaats daarvan krijgen we gewoon de rog logo ingelegd met een chromen afwerking, alsmede "Republic of gamers" gedrukt klein op de basis van het deksel. Klasse.

Misschien wel de meest stijlvolle element van de Accu Asus a42-x401 http://www.kopenaccu.com/asus-a42-x401.html ' ontwerp is echter haar nieuwe innovatieve koelsysteem, die ziet het onderste paneel van het systeem netjes drop-down wanneer het systeem in gebruik is om de luchtstroom te verbeteren. Deze scharnierende basis daalt automatisch synchroon met het scherm van het systeem openen, het creëren van een 6mm kloof, die in samenwerking met de interne hoge luchtkamer van het systeem betekent dat de Zephyrus loopt opvallend stil, zelfs bij het indrukken van ernstige pixels.

Oh jongen, en duwen pixels is iets dat de Accu Asus S501U http://www.kopenaccu.com/asus-s501u-series.html gewoon uitblinkt. Niet alleen heeft het Lodge een aantal serieus indrukwekkende gaming laptop benchmark scores in 3DMark (zie boven boxout), maar ook absoluut verpletterd T3 serie van test games ook.

Wat was echt verbazingwekkend was echter dat de Accu Asus S501 http://www.kopenaccu.com/asus-s501-series.html Wolfenstein II op Max instellingen en met een vloeibare snelle frame rate en je voelde het systeem had veel meer te bieden.

Een ander hoogtepunt van de test suite was het spelen van de opkomst van de Tomb Raider. Nogmaals, na het afranselen van al haar instellingen voor zover ze zouden gaan, liepen we het spelinterne benchmark en het keerde een oog verschroeiend snel 101,15 fps. En dat benchmark niet liegen, met onze ervaring het spelen van het spel even soepel en plezierig. De exotische weelderige omgevingen Lara verkent in het spel echt popped draait op de Accu Asus S501A http://www.kopenaccu.com/asus-s501a-series.html en de actie, toen het kwam, was dynamisch en leed Zero vertraging.
http://www.kopenaccu.trvblog.com/en/art,223,accu-asus-f401-100-goede-prijs

http://kopenaccu.poutineworld.net/2018/01/06/professioneel-kwaliteit-accu-asus-f401

タグ :
[ 編集 ]

0 Comments

Add a comment - 1000文字以内でご入力下さい。HTMLタグは使えません。
コメントを投稿するにはログインして下さい。初めての方は無料のユーザー登録を行って下さい。
ログイン 新規登録